Mobiltelefonen gör hantverkaren ekonomiskt effektiv

Arriba Byggnads AB på Gotland införde ett annorlunda projektledningssystem för tre år sedan. Via en avancerad mobiltelefon rapporterar personalen arbetstimmar och materialåtgång till kontorets dator direkt vid förändringar i pågående arbete eller när arbetet är slutfört. I motsatt riktning plingar det till hos snickaren när ett nytt jobb på gång, eller när något har förändrats i ett pågående arbete. – Faktureringsunderlaget har verkligen effektiviserats och det tjänar vi mycket på, säger Arribas VD Dan Kolmodin.

Det finns ett stort intresse bland företag som har verksamhet ”i fält” att testa det nya kommunikationssystemet AddMobile toolbox. RingUp på Gotland får ständigt nya förfrågningar vilket säljaren Patrik Klintberg tycker är helt naturligt: Det finns mycket pengar att tjäna på att effektivisera faktureringsrutinerna, och systemet tilltalar företag inom många branscher, bland annat bygg och hantverk, transport och entreprenad.

« Gå tillbaka

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår