Om Meny Telecom

Meny Telecom har sitt ursprung i Åseda Radio TV, som grundades 1960 med ambitionen att förse den lokala marknaden med radio- och TV produkter. Under 80-talet förändrades sakta företagets fokus – mot den nya företeelsen NMT och mobiltelefoni. Företaget fick en snabb tillväxt inom det nya affärsområdet. Den tekniska utvecklingen och telemonopolets avskaffande, ledde under 90-talet till en ökad efterfråga på nya produkter och tjänster och lade grunden till det vi är idag - ett serviceföretag inom kommunikation.

Vi finns idag på tre orter och vårt hjärta är placerat mitt i Småland. Här ifrån skall vi hjälpa företag och organisationer att hitta behovsanpassade lösningar genom vår breda produkt-, kompetens- och serviceplattform. Vi har allt inom kommunikation, installation & service såsom Telefoni, Komradio, Miljöljud, Mobilförstärkning , Alkolås, Körjournaler med mera.

Meny Telecom har idag ca 10 anställda.

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår