Våra kunder

Meny Telecoms/RingUps kunder består till största delen av det vi kallar små/medelstora företag. Vilka är då små/medelstora företag? Den vanligaste definitionen på små företag är de företag som har mellan 1-49 anställda. Medelstora är de företag som har mellan 50-249 anställda. Oavsett om du är ensamföretagare eller om du driver ett bolag med 250 anställda eller mer så är du välkommen till oss.

Meny Telecom/RingUp erbjuder både små och medelstora företag kundanpassade enkla lösningar eller helhetslösningar. Vi tycker det är viktigast att företaget oavsett storlek får ”rätt lösning” än en komplex, ofta dyr, lösning som man kanske använder sig av hälften av funktionerna i. Meny Telecom/RingUp ser alltid till kundens behov och anpassar lösningen efter det.

Meny Telecoms/RingUps huvudsortimentet består av operatörstjänster, mobila tjänster, mobila produkter samt egna IT-tjänster som kompletteras kontinuerligt med fler områden för att Meny Telecom/RingUp ska kunna leverera en helhet inom kommunikation. Hit hör fast och mobil telefoni, mobila bredbandstjänster, systemintegration, IT-produkter samt mobila IT-tjänster.

Läs om hur vi har hjälpt våra kunder här!Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår