Vi får människor att kommunicera

- Mobiltelefoni, telefonväxlar, mobila växlar, IP-baserade växlar

Vi ansluter er verksamhet till omvärlden med utrustning från ledande leverantörer och med den teknik som ger er bästa funktionalitet. Vi har valt att jobba med telefoni- och nätverkslösningar som ger kunden stor valfrihet och flexibilitet.

Rätt telefonilösning skapar nya möjligheter

Vi erbjuder flexibla alternativ som passar små och mellanstora företag och organisationer - allt byggt på den senaste tekniken och en gedigen behovsanalys. Våra tekniker utformar tillsammans med våra leverantörer långsiktiga lösningar som skapar framtida möjligheter. 

Vi levererar idag tusentals mobiltelefoner per år till våra kunder runt om i landet. Vi samarbetar med alla de ledande leverantörerna såsom Apple, Samsung, Sony, HTC och Nokia.

I vår abonnemangsdatabas hanterar vi våra kunders abonnemang och hjälper till att omförhandla avtal, ser till att man har rätt typ av abonnemang beroende på användande och allt annat som hör ett abonnemang till. Vi jobbar i första hand med följande operatörer, Telia, Telenor, Telavox, Uno, Tele2 och Tre.

Lider ditt företag av växelvärk?

Meny Telecom/RingUp levererar växellösningar från Panasonic till alla företag, från det lilla företaget som behöver ett fåtal anknytningar till stora företag och koncerner som behöver en telefonilösning på kanske flera hundra anknytningar på flera orter.

Ska man investera i en kundplacerad växel eller är det en mobil växel som är lösningen för vårt företag?
Vad är IP-telefoni?
Behöver vi byta ut det vi har idag eller kan vi uppgradera vår befintliga växel? 

Frågorna är oftast många när man står inför ett sådant viktigt beslut som att byta ut / ändra / uppgradera företagets telefoni.

Meny Telecom/RingUp erbjuder även konsulttjänster såsom projektledning, förstudier, behovsanalyser, utvärdering av operatörsavtal, utbildning, service och support. 

Vårt e-handelssystem är mycket uppskattat

Är du företagare eller tillhör en organisation kan vi självklart komma ut till dig och göra en kostnadsfri behovsanalys. En spännande och allt mer efterfrågad tjänst är vårt e-handelssystem, som leder till snabb beställning och full kontroll. En uppskattad tjänst hos flera av våra större kunder.

Ansök om inlogg till till vår webbshopp här!

Vi erbjuder:
• Telefonväxlar med valfria anknytningar
• IP-telefoni
• Talsvarssystem
• Trådlösa telefonsystem, DECT
• Datorstödd telefoni – CTI
• GSM-förstärkning
• Nätverk i både fibrer och koppar
• Tillbehör, som headsets, konferenstelefon mm.


Kontakta en säljare

Fredrik Folkesson
Försäljning med inriktning på mobiltelefoner, abonnemang och mobila växlar
0383-763092
0733-157466
fredrik.folkesson@menytelecom.se
Björn Lindberg
Försäljning med inriktning på växlar
0474-54511
0733-157450
bjorn.lindberg@menytelecom.se
John Kristensen
Försäljning med inriktning på IT
0474-54524
0733-157455
john.kristensen@menytelecom.se

   


iPhone 5 - En av många telefoner vi erbjuder
Panasonic telefonväxel

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår