Verktyg för en bättre arbetsplats

Under vårt affärsområde Fordon & Industri rymmer ett stort utbud av produkter och tjänster vi som vi erbjuder. 

Alkolås: 

Den 1 januari 2012 trädde den nya lagen i kraft som innebär att redan vid 0.2 promille återkallas körkortet i minst ett år. Om detta sker har man möjlighet att få ett så kallat villkorat körkort, vilket betyder att man får behålla sitt körkort mot att man installerar ett godkänt alkolås i sin bil.

Transportstyrelsen har ett strikt regelverk för villkorade körkort och idag är endast tre leverantörer godkända, Dräger, Malux Smartstart, samt Alocolock - vilka vi samtliga säljer, installerar och kalibrerar.

Vi har en diskret hantering och en hög sekretesspolicy kring villkorade alkolås. Har du blivit av med ditt körkort, eller vill du veta mer går det bra att kontaka oss via alkolas@menytelecom.se eller på telefon 0470-701916.

Mer information finns även på

www.villkorat.drager.se

www.malux.se/alkolas

http://alcolock.se/sv/villkorat-koerkort

Industriprodukter:

 Vi säljer och installerar produkter som får vardagen på ert företag att fungera enklare och mer effektivt.

Miljöljud: Miljöradio med bullerskydd efterfrågas allt oftare av kunder inom olika näringsegment. Med Peltors produkter finns möjlighet att ansluta din mobiltelefon, växeltelefon, radiosystem mm.

GSM förstärkning: Fler och fler övergår till mobila växlar och arbetssätet på företag blir mer och mer mobilt, samtidigt som användandet av mobil data ökar. Detta sätter stora krav på kapaciten i näten och vi hjälper gärna till med olika lösningar för att förstärka mottagningen på ert företag.

Övervakning: Vi erbjuder kameraövervakning inom de flesta segment, processorövervakning, inomhus eller utomhus övervakning. Vi hjälper också till med de tillstånd som krävs.

Trygghetslarm: Vi utrustar personal med trygghetslarm för överfall eller ensamjobbare. Vi samarbetar främst med Scandinavian Radio Technology, läs mer på www.srt.se

Vår monteringshall

I vår stora monteringshall i Växjö utför vi jobb åt flertalet åkerier, Länstrafiken, Räddningstjänst, taxibolag och andra företag i regionen. Här installeras bla annat:

Alkolås: Villkorade 107 och kommersiella lås, vi utför också kalibrering av Dräger, Malux och Dignita.

Komradio: Radio är ett säkert alternativ till mobiltelefoni - snabb och flexibel kommunikation utan samtalsavgifter. Vi samarbetar främst med Motorla, Zodiac och Icom.

Körjournaler: Med körjournal installerad håller man koll på hur bilen används, man missar inga debiteringar och man följer skatteverkets regler. Läs mer på www.schotte.se

Handsfreeutrustning: Med en bluetooth handsfree installerad i ditt fordon har du bättre kontroll över vad som händer i trafiken

Kontakta en säljare

Johnny Ericsson
Försäljning/Marknad
0470-701907
0733-157451
johnny.ericsson@menytelecom.se
Tomas Isaksson
Fordonstekniker
0470-701916
0708-202697
tomas.isaksson@menytelecom.se
Stefan Holmgren
Fordonstekniker
0470-701906
stefan.holmgren@menytelecom.se
Fredrik Folkesson
Försäljning med inriktning på mobiltelefoner, abonnemang och mobila växlar 
0383-763092
0733-157466
fredrik.folkesson@menytelecom.se

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår